Koulutuspalvelut ...

Tarjoamme koulutus- ja konsultointipalveluita yrityksille ja julkisyhteisöille. Opi hyödyntämään uudet sosiaalisen webin mahdollisuudet asiantuntijaverkostomme innostavalla opastuksella!
Sosiaalisen median ja uusien web-tekniikoiden käyttö ei vaadi suurta teknistä asiantuntemusta, vaan usein vain tietoa eri mahdollisuuksista, rohkaisua ja mahdollisuuden tutustua eri sovelluksiin ohjatusti. Kaikkea ei tarvitse eikä voikaan oppia, mutta jo muutaman perusasian oivaltaminen auttaa pitkälle.

Uusien webin käyttötapojen omaksuminen tukee oman työpaikan verkkopalveluiden kehittämisen lisäksi myös arkipäivän työntekoa. Jo tutustuminen pikaviestinten, syötteiden tai vaikka verkon laajojen ilmaisten sisältöresurssien tehokkaaseen käyttöön helpottaa monen työtä henkilökohtaisella tasolla.Asiakkaanamme mm.

Jyväskylän kaupunginkirjasto

Järjestimme Web 2.0 kirjastossa -koulutuksen Keski-Suomen kirjastohenkilökunnalle. Koulutus koostui lähiopetuspäivistä ja verkkotehtävistä.

Kurssipalautteita:

Kurssi oli todella monipuolinen ja hyödyllinen. Tuli kokeiltua monia sellaisia palveluja, joihin ei omin päin olisi riittänyt aikaa ja mielenkiintoa tutustua. Itse tarvitsen aina käytännön kokemusta, jotta huomaan palveluiden hyödyt. Olen ottanut käyttöön Twitterin ja iGooglen. Blogiinkin olen kirjoittanut vähän, ja sen hyödyntämistä työssä olen miettinyt. Google Calendarkin vaikutti kätevältä ja hyödylliseltä. Oikeastaan mitään turhaa ei kurssilla ollut. Itse olisin jaksanut opiskella pidempiäkin päiviä, mutta tietenkin uutta asiaa tulee aina niin paljon, että se vaatii vähän sulattelua. Aikataulu on ollut mielestäni sopiva: verkkotehtävät voi tehdä juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii.

Kurssista on hyötyä koko työpaikallani, koska aion esitellä näitä asioita myös työkavereille, kunhan aikaa löytyy. Kiitos kaikille järjestäjille ja opettajille ja oikein mukavaa syksyä myös kaikille kurssilaisille!

Lähipäivät olivat mielestäni todella hyviä ja luennoitsijat puhuivat "ihmiskieltä" - hauskaakin oli.