Digitointipalvelut ...

Olemme erikoistuneet asiakirjojen ja teollisten piirustusten digitointiin. Skannaamme paperi-, kuulto- ja muovipiirustuksia sekä mikrofilmejä.

Digitoimme myös kirjat, lehdet ja esimerkiksi yritysten vuosikertomukset.
Skannaamme asiakirjat ja piirustukset laadukkaasti ja edulliseen hintaan. Laitteiden ja ohjelmistojen nopean teknisen kehityksen vuoksi digitointikustannukset ovat viime vuosina tulleet reilusti alas. Pyydä tarjousta!

Vastaamme asiakirjojen kuljetuksesta ja turvallisesta säilytyksestä digitointiprosessin ajan. Tarvittaessa digitointi voidaan suorittaa myös asiakkaan tiloissa.

Digitointiprosessiin kuuluu kuvanlaadun parantaminen huolellisella jälkikäsittelyllä. Valmiit tiedostot toimitamme haluamassanne muodossa, esim. sähköpostilla, DVD:llä tai muistitikulla.


Mikrofilmikorttien tiedot tehokkaasti talteen

Erikoislaitteistomme avulla saadaan myös perinteisille reikäkorteille upotetut mikrofilmit viitetietoineen skannattua tehokkaasti.Asiakkaanamme Tamro Oy

Tamro Oy on Suomen johtava lääkkeiden ja terveyttä ja hyvinvointia edistävien tuotteiden jakelija ja palveluiden tuottaja. Tamron liikevaihto on yli 5 miljardia euroa.

Digitoimme Tamro Oy:n vuosikertomusarkiston, joka sisältää vuosikertomuksia yli sadan vuoden ajalta. Toimitimme vuosikertomukset sekä pdf-muodossa että verkossa päätteellä tai mobiililaitteella kirjan tavoin luettavina flipbook-versioina.

Asiakkaanamme Moventas Oy

Moventas Oy on yksi suurimmista tuulivoimaloiden vaihteistojen valmistajista maailmassa. Yritys valmistaa myös voimansiirtoratkaisuja teollisuudelle ja tarjoaa laitteistojen ylläpitopalveluja. Suurin osa yrityksen tuotteista liittyy uusituvan energian tuotantoon. Yrityksen liikevaihto vuonna 2008 oli yli 300 miljoonaa euroa.

Harjula web&dev on digitoinut Moventakselle yli 50 000 teknistä piirustusta ja osaluetteloa hollerith-mikrofilmikorteilta, muoveilta ja paperilta.

Asiakkaanamme CPKelco

CPKelco on monikansallinen kemian alan yritys. Digitoimme CPKelcon änekosken yksikön mikrofilmiarkiston.